Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/230
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЄщенко, К. О.-
dc.date.accessioned2020-10-26T18:25:40Z-
dc.date.available2020-10-26T18:25:40Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЄщенко К. О. Визначення показників якості та методів їх контролю для безалкогольних газованих напоїв: кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / Єщенко К. О. ; наук. керівник доц., к.т.н. Салєба Л. В. – Херсон : ХНТУ, 2020. – 71 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/230-
dc.descriptionКваліфікаційна робота бакалавраuk_UA
dc.description.abstractВ даній дипломній роботі зроблено літературно-теоретичний огляд основних характеристик безалкогольних напоїв та асортименту газованих безалкогольних напоїв. Проведено огляд сировини, з якої виготовляють газовані безалкогольні напої, та зроблено опис основних етапів виробництва. Розглянуто апаратурно-технологічна схема виробництва безалкогольних газованих напоїв. Перелічено органолептичні і фізико-хімічні показники, за якими оцінюють дані напої. Розглянуто державний стандарт органолептичних та фізико-хімічних показників. НАССР безалкогольних газованих напоїв. В експериментальній частині цієї роботи виконано експертизу якості п’яти зразків газованих безалкогольних напоїв за органолептичними та фізико-хімічними показниками. Проведено порівняння отриманих результатів з державним стандартом України.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.titleВизначення показників якості та методів їх контролю для безалкогольних газованих напоївuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 181 Харчові технології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Єщенко К.О.,4БХП.pdf330.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.