Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/231
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВодяницька, З. М-
dc.date.accessioned2020-10-26T18:28:39Z-
dc.date.available2020-10-26T18:28:39Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationВодяницька З. М. Оцінка показників якості варених ковбасних виробів : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / Єщенко К. О. ; наук. керівник ст. викладач Юрова Т. А. – Херсон : ХНТУ, 2020. – 55 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/231-
dc.descriptionкваліфікаційна робота бакалавраuk_UA
dc.description.abstractДипломна робота бакалавра на тему: «Оцінка показників якості варених ковбасних виробів» виконана у відповідності до завдання та має практичне значення.У вступі наданий короткий опис продукту та фактори, які впливають на виробництво якісної та безпечної продукції.В літературній частині розглянуто проблематику сучасного виробництва варених ковбасних виробів в Україні та процес інтеграції наших виробників на світовий ринок. Наведен асортимент варених ковбасних виробів та способи їх фальсифікації.В технологічній частині представлений огляд сировини (основної та додаткової) та обгрунтована технологія виробництва варених ковбасних виробів. Розроблено технологічний контороль виробництва із зазначенням норм технологічного режиму. На основі аналізу наведеної технології розроблено план НАССР виробництва варених ковбасних виробів.В частині, присвяченій експертизі якості харчової продукції, наведені методики визначення нормуємих показників якості варених ковбасних виробів, проведені розрахунки.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.titleОцінка показників якості варених ковбасних виробівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 181 Харчові технології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Водяницька З.М. 4БХП.pdf404.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.