Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/242
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧабанова, Н. Р.-
dc.date.accessioned2020-11-03T09:08:06Z-
dc.date.available2020-11-03T09:08:06Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЧабанова Н. Р. Визначення показників якості та методів їх контролю для рослинних олій з нетрадиційних видів сировини: кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / Чабанова Н. Р. ; наук. керівник д.т.н., професор Сарібєкова Д. Г. – Херсон : ХНТУ, 2020. – 90 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/242-
dc.descriptionКваліфікаційна робота бакалавраuk_UA
dc.description.abstractМетою роботи – є ознайомлення з визначенням показників якості та методів їх контролю для рослинних олій з нетрадиційних видів сировини: гірчиця, гарбуз, рижій. В роботі докладно розглянуто безпеку харчової сировини та продуктів харчування в Україні, роль технологічної експертизи харчової продукції, характеристику нерафінованих олій, якість, обладнання та контроль виробництва нерафінованих олій. Наведено функціонування технології виробництва рослинних олій з нетрадиційних видів сировини: гірчиця, гарбуз, рижій.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectбезпекаuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectнерафінована оліяuk_UA
dc.subjectтехнології виробництваuk_UA
dc.titleВизначення показників якості та методів їх контролю для рослинних олій з нетрадиційних видів сировиниuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 181 Харчові технології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом Чабанова Н.Р. 4БХП.pdf337.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.