Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 181-190 of 197 (Search time: 0.001 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Дослідження технології стабілізації вин, схильних до колоїдних помутніньДем`янчук, С. О.
2024Удосконалення технології міцних напоїв з плодових спиртівСерьогіна, К. В.
2024Дослідження впливу рас дріжджів на якість білих столових винМалий, Б. Б.
2024Дослідження технологічних процесів при виробництві яблучного соку освітленогоОлійник, П. С.
2024Дослідження використання місцевої рослинної сировини для виробництва чатніМаксимюк, П. С.
2024Інноваційні технології використання каротиноїдовмісної овочевої сировини в консервному виробництвіЛучко, В. С.
2024Удосконалення контролю технологічних витрат консервного виробництваКорнієнко, Ю. О.
2024Удосконалення технології закусочних консервів з метою розширення асортименту виробівОсьмухіна, Т. Г.
2024Дослідження процесу виробництва фруктового конфітюру за безвідходною технологієюСолодун, С. В.
2024Удосконалення технології виробництва сушених плодів з використанням новітніх розробокСалюк, П. О.