Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 10 (Search time: 0.001 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Визначення показників якості та методів їх контролю для шампіньйонів консервованихЯловенко, К.О.
2020Технологічна експертиза маринованих шампіньйонівКуник, О.М.; Куник, А. Н.; Kunik, A.N.; Сарібєкова, Д. Г.; Яловенко, К.О.
2016ІЧ-спектроскопічне дослідження якісного складу вовняного жируКуник, О.М.; Куник, А. Н.; Kunik, A.N.; Семешко, О. Я.; Сарібєкова, Ю. Г.
2016ІЧ-спектроскопічне дослідження якісного складу вовняного жируКуник, О.М.; Куник, А. Н.; Kunik, A.N.; Семешко, О. Я.; Сарібєкова, Ю. Г.
2024Технологічна експертиза та оцінка якості сирів плавленихКоваленко, В. О.
2023Технологічна експертиза та оцінка якості хліба житнього з додаванням соняшникового насінняПоплевічев, А. О.
2024Технологічна експертиза та оцінка якості йогуртівКрисенко, А. О.
2024Технологічна експертиза та оцінка якості вівсяного печиваНовікова, О. В.
2024Технологічна експертиза та оцінка якості розсільних сирів моцареллаОльшанський, О. І.
2024Технологічна експертиза та оцінка якості халви ванільноїШарков, О. Е.