Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
DSpace at KNTU
Search
Search:
All of DSpace
Факультет інтегрованих технологій
Кафедра експертизи, технології і дизайну текстилю
Кафедра товарознавства, стандартизації та сертифікації
Кафедра харчових технологій
Кафедра хімічних технологій,експертизи та безпеки харчової продукції
Кафедра хімії, екології та безпеки життєдіяльності
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (БАКАЛАВР)
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (МАГІСТР)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 10 (Search time: 0.001 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Визначення показників якості та методів їх контролю для шампіньйонів консервованих
Яловенко, К.О.
2020
Технологічна експертиза маринованих шампіньйонів
Куник, О.М.
;
Куник, А. Н.
;
Kunik, A.N.
;
Сарібєкова, Д. Г.
;
Яловенко, К.О.
2016
ІЧ-спектроскопічне дослідження якісного складу вовняного жиру
Куник, О.М.
;
Куник, А. Н.
;
Kunik, A.N.
;
Семешко, О. Я.
;
Сарібєкова, Ю. Г.
2016
ІЧ-спектроскопічне дослідження якісного складу вовняного жиру
Куник, О.М.
;
Куник, А. Н.
;
Kunik, A.N.
;
Семешко, О. Я.
;
Сарібєкова, Ю. Г.
2024
Технологічна експертиза та оцінка якості сирів плавлених
Коваленко, В. О.
2023
Технологічна експертиза та оцінка якості хліба житнього з додаванням соняшникового насіння
Поплевічев, А. О.
2024
Технологічна експертиза та оцінка якості йогуртів
Крисенко, А. О.
2024
Технологічна експертиза та оцінка якості вівсяного печива
Новікова, О. В.
2024
Технологічна експертиза та оцінка якості розсільних сирів моцарелла
Ольшанський, О. І.
2024
Технологічна експертиза та оцінка якості халви ванільної
Шарков, О. Е.
Discover
Author
3
Kunik, A.N.
3
Куник, А. Н.
3
Куник, О.М.
2
Сарібєкова, Ю. Г.
2
Семешко, О. Я.
2
Яловенко, К.О.
1
Коваленко, В. О.
1
Крисенко, А. О.
1
Новікова, О. В.
1
Ольшанський, О. І.
.
next >
Subject
6
безпечність
4
маринування
4
якість
3
enzymatic browning
3
marinating
3
mushrooms
3
technological expertise
3
маринование
3
технологическая экспертиза
3
технологія
.
next >
Date issued
5
2024
2
2016
2
2020
1
2023
Has File(s)
10
true