Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1648
Title: | Технологічна експертиза та оцінка якості розсільних сирів моцарелла |
Authors: | Ольшанський, О. І. |
Keywords: | Сири розсільні моцарелла технологічний процес технологічна експертиза хіміко-технологічний контроль безпечність показники якості |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | ХНТУ |
Citation: | Ольшанський, О. І. Технологічна експертиза та оцінка якості розсільних сирів моцарелла : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / О. І. Ольшанський ; наук. керівник канд. техн. наук, доц. О. М. Куник. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 65 с. |
Abstract: | В літературно-теоретичній частині розглянуто особливості та сучасні технології виробництва розсільних сирів моцарелла. В технологічній частині наведена характеристика основної та допоміжної сировини, запропонована технологія, обрано обладнання та розроблена апаратурно-технологічна схема. Виконані технологічні розрахунки. Обґрунтована необхідність проведення хіміко-технологічного контролю, складена його поопераційна схема. Ідентифіковано небезпечні чинники та проведено аналіз ризиків при виробництві розсільного сиру моцарелла, визначено критичні контрольні точки. Розроблено план НАССР. Проведено дослідження пакування, маркування та органолептичних показників якості зразків сиру моцарелла. Розглянуто шкідливі та небезпечні виробничі фактори. Наведена їх характеристика та заходи, які направлені на зниження їх впливу на працюючих. Зроблено висновки по роботі. |
URI: | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1648 |
Appears in Collections: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ольшанський О. І. Технологічна експертиза та оцінка якості розсільних сирів моцарелла.pdf | 593.36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.