Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/333
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВітовщик, П. Ю-
dc.date.accessioned2021-01-05T12:56:58Z-
dc.date.available2021-01-05T12:56:58Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationВітовщик, П. Ю. Забезпечення ефективного управління персоналом готельно-ресторанного комплексу (на матеріалах ПП «Готельно-ресторанний комплекс «Мандарин») : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / П. Ю. Вітовщик ; наук. керівник доц., к.е.н. Овчинникова М. О. – Херсон : ХНТУ, 2020. – 113 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/333-
dc.description.abstractМагістерська кваліфікаційна робота присвячена дослідженню теоретико-методичних та практичних аспектів забезпечення ефективного управління персоналом готельно-ресторанного комплексу. Розглянуто теоретичні засади управління персоналом закладів гостинності. Досліджено стан управління персоналом ПП «Готельно-ресторанний комплекс «Мандарин», здійснено оцінку ефективності управління персоналом закладу. Надано практичні рекомендації щодо підвищення ефективності управління персоналом досліджуваного готельно-ресторанного комплексуuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectуправління персоналомuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанна галузьuk_UA
dc.subjectметоди управлінняuk_UA
dc.subjectефективністьuk_UA
dc.titleЗабезпечення ефективного управління персоналом готельно-ресторанного комплексу (на матеріалах ПП «Готельно-ресторанний комплекс «Мандарин»)uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 073 Менеджмент



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.