Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/443
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Старостенко, А. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-01T20:01:17Z | - |
dc.date.available | 2021-03-01T20:01:17Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Старостенко, А. Ю. Особливості дизайн-проектування закладів громадського харчування для рекреаційних зон узбережжя Чорного моря : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" / А. Ю. Старостенко ; науковий керівник к. мист., доцент Миргородська Н. В. – Херсон : ХНТУ, 2020. – 84 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/443 | - |
dc.description.abstract | На основі проведених теоретичних досліджень виявлено, що заклад громадського харчування розмішений на рекреаційній зоні узбережжя Чорного моря є актуальним. Так як вода є найкращою динамічною частиною міського дозвілля і архітектурного оточення. Візитною картою більшої частини приморських міст є «морський» вид міста - пейзажні різновиди з води. Основною темою оформлення дизайн – проекту кафе є вираження простору, який перш за все за допомогою діяння моря на організм и психічний стан людини добре позначатиметься на весь організм людини від час відпочинку. В основу концепції закладено - злагоджено з'єднати навколишнє оточення з інтер'єрами, додати якомога більше природної сюжету. Заклад в більшій мірі буде відкритим, для того щоб відвідувачі щонайбільше відчули знаходження на природі, а не в закладі. Таким чином закладено ідею дизайн-проекту з особливою атмосферою, віддаленої від буденності. Тема магістерської роботи обрана на основі затвердженого кафедрою переліку тем. | uk_UA |
dc.description.sponsorship | Based on theoretical research, it was found that the catering establishment located in the recreational area of the Black Sea coast is relevant. Since water is the best dynamic part of the city's leisure and architectural environment. The hallmark of most coastal cities is the "sea" view of the city - landscape varieties of water. The main theme of the design - the project of the cafe is the expression of space, which primarily through the action of the sea on the body and mental state of man will have a good effect on the whole human body from the time of rest. The concept is based on - harmoniously connect the environment with the interiors, add as much natural plot. The institution will be more open, so that visitors feel the most of being in nature, rather than in the institution. Thus, the idea of a design project with a special atmosphere away from everyday life was laid down. The topic of the master's thesis was chosen on the basis of the list of topics approved by the department. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУ | uk_UA |
dc.subject | рекреаційна зона | uk_UA |
dc.subject | берегова культура | uk_UA |
dc.subject | психологічний влив | uk_UA |
dc.subject | усвідомлений дизайн | uk_UA |
dc.subject | recreational zone | uk_UA |
dc.subject | coastal culture | uk_UA |
dc.subject | psychological impact | uk_UA |
dc.subject | conscious design | uk_UA |
dc.title | Особливості дизайн-проектування закладів громадського харчування для рекреаційних зон узбережжя Чорного моря | uk_UA |
dc.title.alternative | Peculirities of design of catering establishments for recreational areas of the Black Sea coast | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Спеціальність 022 Дизайн |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Старостенко А.Ю. Особливості дизайн-проектування закладів громадського харчування для рекреаційних зон узбережжя Чорного моря 6Д4.PDF | 444.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.