Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/443
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСтаростенко, А. Ю.-
dc.date.accessioned2021-03-01T20:01:17Z-
dc.date.available2021-03-01T20:01:17Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationСтаростенко, А. Ю. Особливості дизайн-проектування закладів громадського харчування для рекреаційних зон узбережжя Чорного моря : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" / А. Ю. Старостенко ; науковий керівник к. мист., доцент Миргородська Н. В. – Херсон : ХНТУ, 2020. – 84 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/443-
dc.description.abstractНа основі проведених теоретичних досліджень виявлено, що заклад громадського харчування розмішений на рекреаційній зоні узбережжя Чорного моря є актуальним. Так як вода є найкращою динамічною частиною міського дозвілля і архітектурного оточення. Візитною картою більшої частини приморських міст є «морський» вид міста - пейзажні різновиди з води. Основною темою оформлення дизайн – проекту кафе є вираження простору, який перш за все за допомогою діяння моря на організм и психічний стан людини добре позначатиметься на весь організм людини від час відпочинку. В основу концепції закладено - злагоджено з'єднати навколишнє оточення з інтер'єрами, додати якомога більше природної сюжету. Заклад в більшій мірі буде відкритим, для того щоб відвідувачі щонайбільше відчули знаходження на природі, а не в закладі. Таким чином закладено ідею дизайн-проекту з особливою атмосферою, віддаленої від буденності. Тема магістерської роботи обрана на основі затвердженого кафедрою переліку тем.uk_UA
dc.description.sponsorshipBased on theoretical research, it was found that the catering establishment located in the recreational area of the Black Sea coast is relevant. Since water is the best dynamic part of the city's leisure and architectural environment. The hallmark of most coastal cities is the "sea" view of the city - landscape varieties of water. The main theme of the design - the project of the cafe is the expression of space, which primarily through the action of the sea on the body and mental state of man will have a good effect on the whole human body from the time of rest. The concept is based on - harmoniously connect the environment with the interiors, add as much natural plot. The institution will be more open, so that visitors feel the most of being in nature, rather than in the institution. Thus, the idea of a design project with a special atmosphere away from everyday life was laid down. The topic of the master's thesis was chosen on the basis of the list of topics approved by the department.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectрекреаційна зонаuk_UA
dc.subjectберегова культураuk_UA
dc.subjectпсихологічний вливuk_UA
dc.subjectусвідомлений дизайнuk_UA
dc.subjectrecreational zoneuk_UA
dc.subjectcoastal cultureuk_UA
dc.subjectpsychological impactuk_UA
dc.subjectconscious designuk_UA
dc.titleОсобливості дизайн-проектування закладів громадського харчування для рекреаційних зон узбережжя Чорного моряuk_UA
dc.title.alternativePeculirities of design of catering establishments for recreational areas of the Black Sea coastuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 022 Дизайн



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.