Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/826
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мамай, О. І. | - |
dc.contributor.author | Мамай, О. И. | - |
dc.contributor.author | Mamai, О. І. | - |
dc.contributor.author | Кузьміна, Т. О., | - |
dc.contributor.author | Білоконь, О. І. | - |
dc.date.accessioned | 2021-10-16T19:24:47Z | - |
dc.date.available | 2021-10-16T19:24:47Z | - |
dc.date.issued | 2020-09 | - |
dc.identifier.citation | Мамай, О. І. Дослідження ефективності застосування кріообробки у виноробстві / О. І. Мамай, Т. О. Кузьміна, О. І. Білоконь // Актуальні проблеми у сфері торгівлі та товарознавства : матеріали Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, 16-18 вересня 2020 р., м. Херсон. – Херсон : книжкове вид-во ФОП Вишемирський В. С., 2020. – С. 74-77. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/826 | - |
dc.description.abstract | Дослідження впливу кріобробки столових вин на їх фізико-хімічні, органолептичні показники і розливостійкість є актуальним.Мета роботи – вдосконалення технології виробництва столових вин із застосуванням кріовпливу. Завдання досліджень: - дослідити вплив заморожування на зміну хімічного складу столових білих і червоних виноматеріалів; - оцінити вплив кріодії на органолептичні показники столових білих і червоних виноматеріалів; - дослідити вплив холоду на стійкість столових виноматеріалів до біологічних помутнінь; - удосконалити технологію столових білих і червоних вин застосовуючи кріовплив. Наукова новизна. Науково обґрунтована доцільність та ефективність застосування кріообробки столових білих і червоних виноматеріалів для поліпшення їх якості і досягнення розливостійкості. Як об'єкти досліджень використовували білі та червоні столові виноматеріали і вина, приготовані з винограду білих сортів (Аліготе, Ркацителі) та червоного сорту – Каберне, які ростуть в південних регіонах України (Херсонщина, Миколаївщина). | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | УДК 663.252. 31; | - |
dc.subject | технології виробництва столових вин | uk_UA |
dc.subject | застосування кріообробки виноматеріалів | uk_UA |
dc.title | Дослідження ефективності застосування кріообробки у виноробстві | uk_UA |
dc.title.alternative | Исследование эффективности применения криообработки в виноделии | uk_UA |
dc.title.alternative | Research of efficiency of application of cryoprocessing in winemaking | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Мамай О.І. Дослідження ефективності застосування кріообробки у.pdf | 154.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.