Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/826
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМамай, О. І.-
dc.contributor.authorМамай, О. И.-
dc.contributor.authorMamai, О. І.-
dc.contributor.authorКузьміна, Т. О.,-
dc.contributor.authorБілоконь, О. І.-
dc.date.accessioned2021-10-16T19:24:47Z-
dc.date.available2021-10-16T19:24:47Z-
dc.date.issued2020-09-
dc.identifier.citationМамай, О. І. Дослідження ефективності застосування кріообробки у виноробстві / О. І. Мамай, Т. О. Кузьміна, О. І. Білоконь // Актуальні проблеми у сфері торгівлі та товарознавства : матеріали Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, 16-18 вересня 2020 р., м. Херсон. – Херсон : книжкове вид-во ФОП Вишемирський В. С., 2020. – С. 74-77.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/826-
dc.description.abstractДослідження впливу кріобробки столових вин на їх фізико-хімічні, органолептичні показники і розливостійкість є актуальним.Мета роботи – вдосконалення технології виробництва столових вин із застосуванням кріовпливу. Завдання досліджень: - дослідити вплив заморожування на зміну хімічного складу столових білих і червоних виноматеріалів; - оцінити вплив кріодії на органолептичні показники столових білих і червоних виноматеріалів; - дослідити вплив холоду на стійкість столових виноматеріалів до біологічних помутнінь; - удосконалити технологію столових білих і червоних вин застосовуючи кріовплив. Наукова новизна. Науково обґрунтована доцільність та ефективність застосування кріообробки столових білих і червоних виноматеріалів для поліпшення їх якості і досягнення розливостійкості. Як об'єкти досліджень використовували білі та червоні столові виноматеріали і вина, приготовані з винограду білих сортів (Аліготе, Ркацителі) та червоного сорту – Каберне, які ростуть в південних регіонах України (Херсонщина, Миколаївщина).uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУДК 663.252. 31;-
dc.subjectтехнології виробництва столових винuk_UA
dc.subjectзастосування кріообробки виноматеріалівuk_UA
dc.titleДослідження ефективності застосування кріообробки у виноробствіuk_UA
dc.title.alternativeИсследование эффективности применения криообработки в виноделииuk_UA
dc.title.alternativeResearch of efficiency of application of cryoprocessing in winemakinguk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Матеріали конференцій



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.