Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/828
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБобирь, С. В.-
dc.contributor.authorБобырь, С. В.-
dc.contributor.authorBobyr, S. V.-
dc.date.accessioned2021-10-16T20:19:47Z-
dc.date.available2021-10-16T20:19:47Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationБобирь, С. В. Інноваційний спосіб заморожування ягід чорної смородини в Україні / С. В. Бобирь // Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матер. І Міжнар. наук.-практ. конф. молодих учених, 01-26 лютого 2021 р., м. Мелітополь. – Мелітополь : ТДАТУ, 2021. – С. 203.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/828-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherТДАТУuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУДК 664.8.037.5;-
dc.subjectнизькотемпературне заморожуванняuk_UA
dc.subjectзаморожування ягід чорної смородиниuk_UA
dc.titleІнноваційний спосіб заморожування ягід чорної смородини в Україніuk_UA
dc.title.alternativeИнновационный способ замораживания ягод черной смородины в Украинеuk_UA
dc.title.alternativeAn innovative way of freezing black currant berries in Ukraineuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Матеріали конференцій



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.