Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/829
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСтоянова, О. В.-
dc.contributor.authorСтоянова, О. В.-
dc.contributor.authorStoyanova, О. V.-
dc.contributor.authorЗубкова, К. В.-
dc.contributor.authorБобирь, С. В.-
dc.date.accessioned2021-10-16T20:39:57Z-
dc.date.available2021-10-16T20:39:57Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationСтоянова, О. В. Дослідження показників якості овочево-фруктового соусу / О. В. Стоянова, К. В. Зубкова, С. В. Бобирь // Актуальні проблеми у сфері торгівлі та товарознавства : матер. Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції, 16-18 вересня 2020 р., м. Херсон. – Херсон : Книжкове вид-во ФОП Вишемирський В.С., 2020. – С. 78-81.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/829-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherКнижкове видавництво ФОП Вишемирський В. С.uk_UA
dc.relation.ispartofseriesУДК 664.5:664.87;-
dc.subjectобробка сировиниuk_UA
dc.subjectовочево-фруктовий соусuk_UA
dc.subjectконсервуванняuk_UA
dc.titleДослідження показників якості овочево-фруктового соусуuk_UA
dc.title.alternativeИсследование показателей качества овощефруктового соусаuk_UA
dc.title.alternativeResearch quality indicators vegetable-fruit sauceuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Матеріали конференцій



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.