Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/845
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Валько, М. І. | - |
dc.contributor.author | Валько, Н. И. | - |
dc.contributor.author | Valko, M. I | - |
dc.contributor.author | Мамай, О. І. | - |
dc.contributor.author | Халупенко, Д. М. | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-23T18:21:14Z | - |
dc.date.available | 2021-11-23T18:21:14Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Валько, М. І. Удосконалення технологічного процесу одержання коньячних спиртів / М. І. Валько, О. І. Мамай, Д. М. Халупенко // Актуальні проблеми у сфері торгівлі та товарознавства : матеріали Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., 16-18 вересня 2020 р., м. Херсон. – Херсон : Книжкове вид-во ФОП Вишемирський В. С., 2020. – С. 48-55. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/845 | - |
dc.description.abstract | Проведені дослідження способів поліпшення якості напоїв коньячного типу. Проведено аналізи хімічного складу досліджуваних сусла і виноматеріалів. Досліджувався вплив способу регулювання кислотності сусла і виноматеріалів на основні якісні показники коньячних спиртів. Також досліджено використання дріжджових автолізатів для поліпшення якості коньячних спиртів. Проведены исследования способов улучшения качества напитков коньячного типа. Проведены анализы химического состава испытуемых сусла и виноматериалов. Исследовалось влияние способа регулирование кислотности сусла и виноматериалов на основные качественные показатели коньячных спиртов Также исследовано использование дрожжевых автолизатов для улучшения качества коньячных спиртов. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Книжкове видавництво ФОП Вишемирський В. С. | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | УДК 663.26; | - |
dc.subject | сусло | uk_UA |
dc.subject | коньячні виноматеріали | uk_UA |
dc.subject | регулювання кислотності | uk_UA |
dc.subject | коньячні спирти | uk_UA |
dc.subject | дріжджові автолізати | uk_UA |
dc.subject | сусло | uk_UA |
dc.subject | коньячные виноматериалы | uk_UA |
dc.subject | регулировка кислотности | uk_UA |
dc.subject | коньячные спирты | uk_UA |
dc.subject | дрожжевые автолизаты | uk_UA |
dc.title | Удосконалення технологічного процесу одержання коньячних спиртів. | uk_UA |
dc.title.alternative | Совершенствование технологического процесса получения коньячных спиртов. | uk_UA |
dc.title.alternative | Improving the technological process of obtaining cognac alcohols. | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Валько М.І. Удосконалення технологічного процесу одержання коньячних.pdf | 186.89 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.