Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/940Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова | 
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Фесюн, Д. П. | - | 
| dc.date.accessioned | 2022-01-26T12:36:19Z | - | 
| dc.date.available | 2022-01-26T12:36:19Z | - | 
| dc.date.issued | 2021 | - | 
| dc.identifier.citation | Фесюн, Д. П. Удосконалення маркетингової діяльності підприємства індустрії гостинності (на матеріалах ФОП Бутенко Д. В.) : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Д. П. Фесюн ; наук керівник доц., к.т.н. Олійник Н. М. – Херсон : ХНТУ, 2021. – 116 с. | uk_UA | 
| dc.identifier.uri | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/940 | - | 
| dc.description.abstract | В кваліфікаційній роботі магістра розкрито теоретичні основи маркетингової діяльності підприємства індустрії гостинності. Проаналізовано стан ресторанного господарства України як складника індустрії гостинності. Виконано дослідження маркетингового середовища ресторану «Хряк» ФОП Бутенко Д.В. Обґрунтовано доцільність реалізації програми заходів щодо удосконалення маркетингової діяльності підприємства індустрії гостинності ФОП Бутенко Д.В. | uk_UA | 
| dc.language.iso | other | uk_UA | 
| dc.publisher | ХНТУ | uk_UA | 
| dc.subject | маркетингова діяльність | uk_UA | 
| dc.subject | індустрія гостинності | uk_UA | 
| dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA | 
| dc.title | Удосконалення маркетингової діяльності підприємства індустрії гостинності (на матеріалах ФОП Бутенко Д.В.) | uk_UA | 
| dc.type | Other | uk_UA | 
| Розташовується у зібраннях: | Спеціальність 051 Економіка | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Фесюн Д.П. Удосконалення маркетингової діяльності підприємства індустрії гостинності.pdf | 516.17 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

