Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/982| Title: | Визначення адаптаційних можливостей підприємства в контексті забезпечення його ринкової стійкості (на матеріалах ТОВ «Берислав-Хлібозавод») |
| Authors: | Медведєва, І. М. |
| Keywords: | адаптаційні можливості системи управління адаптацією ринкова стійкість комплексний показник хлібопекарська галузь підприємство |
| Issue Date: | 2021 |
| Publisher: | ХНТУ |
| Citation: | Медведєва, І. М. Визначення адаптаційних можливостей підприємства в контексті забезпечення його ринкової стійкості (на матеріалах ТОВ «Берислав-Хлібозавод») : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / І. М. Медведєва. ; наук. керівник проф., д.е.н., Джерелюк Ю. О. – Херсон : ХНТУ, 2021. –98с. |
| Abstract: | В результаті виконання кваліфікаційної роботи магістра було визначено сутність поняття та класифікація змін у середовищі функціонування підприємства; сформульовано теоретичні засади адаптаційних можливостей підприємств до змін; обґрунтовано необхідність формування системи управління адаптацією підприємств до змін з точки зору забезпечення ринкової стійкості підприємства; обґрунтовано методичний підхід до оцінювання адаптаційних можливостей та передумов формування системи управління адаптацією підприємства до змін; проведено розрахунок комплексного показника ринкової стійкості підприємства; визначено вплив адаптаційних можливостей підприємства на його ринкову стійкість; економічно обґрунтовано заходи щодо забезпечення ринкової стійкості підприємства. |
| URI: | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/982 |
| Appears in Collections: | Спеціальність 075 Маркетинг |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Медведєва І.М. Визначення адаптаційних можливостей підприємства в контексті забезпечення його ринкової стійкості. 6зМР.pdf | 447.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.