Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/982
Title: Визначення адаптаційних можливостей підприємства в контексті забезпечення його ринкової стійкості (на матеріалах ТОВ «Берислав-Хлібозавод»)
Authors: Медведєва, І. М.
Keywords: адаптаційні можливості
системи управління адаптацією
ринкова стійкість
комплексний показник
хлібопекарська галузь
підприємство
Issue Date: 2021
Publisher: ХНТУ
Citation: Медведєва, І. М. Визначення адаптаційних можливостей підприємства в контексті забезпечення його ринкової стійкості (на матеріалах ТОВ «Берислав-Хлібозавод») : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / І. М. Медведєва. ; наук. керівник проф., д.е.н., Джерелюк Ю. О. – Херсон : ХНТУ, 2021. –98с.
Abstract: В результаті виконання кваліфікаційної роботи магістра було визначено сутність поняття та класифікація змін у середовищі функціонування підприємства; сформульовано теоретичні засади адаптаційних можливостей підприємств до змін; обґрунтовано необхідність формування системи управління адаптацією підприємств до змін з точки зору забезпечення ринкової стійкості підприємства; обґрунтовано методичний підхід до оцінювання адаптаційних можливостей та передумов формування системи управління адаптацією підприємства до змін; проведено розрахунок комплексного показника ринкової стійкості підприємства; визначено вплив адаптаційних можливостей підприємства на його ринкову стійкість; економічно обґрунтовано заходи щодо забезпечення ринкової стійкості підприємства.
URI: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/982
Appears in Collections:Спеціальність 075 Маркетинг



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.