Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 151-160 of 1089 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Дослідження можливості використання плодів йошти у якості джерела антоціанівСалєба, Л. В.; Салеба, Л. В.; Saleba, L. V.; Сарібєкова, Д. Г.; Куник, О. М.
2018Застосування інвертного цукру в технології приготування борошняних кондитерських виробівКуник, О.М.; Куник, А. Н.; Kunik, A.N.; Сарібєкова, Д. Г.
2020Study of the content of fat-soluble vitamins in the composition of unrefined vegetable oilKunik, A.N.; Куник О.М.; Куник, А. Н.; Saribekova, D.G.; Chabanova, N.R.
2020Визначення показників якості та методів їх контролю для рослинних олій з нетрадиційних видів сировиниЧабанова, Н. Р.
2020Порівняльний категоріальний аналіз теорії цілісності організаційСавін, С. Ю.; Савин, С. Ю.; Savin, S. Yu.
2015Модификация шерстяных волокон электроразрядной нелинейной объемной кавитациейСарибекова, Ю. Г.; Сарібєкова, Ю. Г.; Saribyekova, Yu.G.
2019Інновації у технології підготовки бавовняного трикотажного полотнаСкалозубова, Н. С.; Скалозубова, Н. С.; Skalozubova, N. S.; Семешко, О. Я.; Сарібєкова, Ю. Г.
2020Особливості сучасного міжнародного правопорядку на ринку інвестиційМалига, А.; Малыга, А.; Malyga, A.; Фомішина В.М.
2016ІЧ-спектроскопічне дослідження якісного складу вовняного жируКуник, О.М.; Куник, А. Н.; Kunik, A.N.; Семешко, О. Я.; Сарібєкова, Ю. Г.