Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1124
Название: Дослідження способів і технологій виробництва плодово-ягідних вин і винних напоїв
Авторы: Лиса, Тетяна Сергіївна
Ключевые слова: Плодово-ягідна сировина,
малина,
ожина,
чорна смородина,
м’язга,
сік,
сусло,
виноматеріали,
ферментні препарати,
активні сухі дріжджі,
цукровий сироп,
бродіння,
коректування,
столові вина
Дата публикации: 2023
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Лиса, Т. С. Дослідження способів і технологій виробництва плодово-ягідних вин і винних напоїв : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Т. С. Лиса ; керівник доц., канд. техн. наук О. І. Мамай. – Хмельницький : ХНТУ, 2023. – 70с.
Краткий осмотр (реферат): Робота присвячена дослідженню технологічних способів виробництва плодово-ягідних вин з сировини, що вирощена в умовах Херсонської області. Досліджені основні фізико-хімічні показники складу малини, ожини, смородини чорної, вирощуваних у Херсонській області. Аналіз показників обраної сировини дозволив зробити висновок про можливість використання ожини, малини, смородини для створення столових виноматеріалів. Проведені дослідження динаміки бродіння плодово-ягідного сусла і розроблена технологічна схема готування виноматеріалів. Аналіз органолептичних і фізико-хімічних показників виноматеріалів і отриманих з них вин показав високу якість продукції та відповідність діючій нормативній документації. Розглянуті питання організації охорони праці на підприємстві. Встановлені необхідні заходи, що забезпечують безпечність праці в різних цехах виноробних підприємств.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1124
Располагается в коллекциях:Спеціальність 181 Технології продуктів бродіння і виноробства



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.