Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1124
Назва: | Дослідження способів і технологій виробництва плодово-ягідних вин і винних напоїв |
Автори: | Лиса, Тетяна Сергіївна |
Ключові слова: | Плодово-ягідна сировина, малина, ожина, чорна смородина, м’язга, сік, сусло, виноматеріали, ферментні препарати, активні сухі дріжджі, цукровий сироп, бродіння, коректування, столові вина |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | ХНТУ |
Бібліографічний опис: | Лиса, Т. С. Дослідження способів і технологій виробництва плодово-ягідних вин і винних напоїв : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Т. С. Лиса ; керівник доц., канд. техн. наук О. І. Мамай. – Хмельницький : ХНТУ, 2023. – 70с. |
Короткий огляд (реферат): | Робота присвячена дослідженню технологічних способів виробництва плодово-ягідних вин з сировини, що вирощена в умовах Херсонської області. Досліджені основні фізико-хімічні показники складу малини, ожини, смородини чорної, вирощуваних у Херсонській області. Аналіз показників обраної сировини дозволив зробити висновок про можливість використання ожини, малини, смородини для створення столових виноматеріалів. Проведені дослідження динаміки бродіння плодово-ягідного сусла і розроблена технологічна схема готування виноматеріалів. Аналіз органолептичних і фізико-хімічних показників виноматеріалів і отриманих з них вин показав високу якість продукції та відповідність діючій нормативній документації. Розглянуті питання організації охорони праці на підприємстві. Встановлені необхідні заходи, що забезпечують безпечність праці в різних цехах виноробних підприємств. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1124 |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність 181 Технології продуктів бродіння і виноробства |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Лиса Т. С. Дослідження способів і технологій виробництва плодово-ягідних вин і винних напоїв.pdf | 486.42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.