Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1817
Название: Технологічна експертиза та оцінка якості і безпечності сиру твердого функціонального призначення
Авторы: Бабенко, Б. Д.
Ключевые слова: Технологія
твердий сир
Гауда
функціональне призначення
Дата публикации: 2024
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Бабенко, Б. Д. Технологічна експертиза та оцінка якості і безпечності сиру твердого функціонального призначення : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Б. Д. Бабенко ; наук. керівник доц., канд. техн. наук М. Є. Рацук. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 82 с.
Краткий осмотр (реферат): Запропоновано технологічну схему виробництва твердого сиру; підібрано обладнання для одержання голландського сиру Гауда; розроблено схему хіміко-технологічного контролю виробництва. Проведено ідентифікацію небезпечних чинників під час виробництва твердого сиру, виявлено критичні контрольні точки процесу, розроблено план НАССР. Проведено оцінку пакування та маркування зразків голландського сиру Гауда різних марок: сир Гауда ТМ «Комо» (Україна), сир Гауда ТМ «Serenada» (Польща), сир Гауда ТМ «SOT» (Польща). Пошкодження та дефектів тари в зразках не виявлено. В результаті проведення органолептичної оцінки досліджуваних зразків твердого сиру Гауда встановлено, що всі зразки мають відмінні органолептичні характеристики.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1817
Располагается в коллекциях:Спеціальність 181 Харчові технології



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.