Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1819
Название: Технологічна експертиза та оцінювання якості і безпечності функціональних напоїв на основі купажування соків
Авторы: Загляда, О. В.
Ключевые слова: Сокові напої
морквяний сік
обліпиха
брусниця
технологія
контроль виробництва
якість
безпечність
Дата публикации: 2024
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Загляда, О. В. Технологічна експертиза та оцінювання якості і безпечності функціональних напоїв на основі купажування соків : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / О. В. Загляда ; наук. керівник доц., канд. техн. наук М. Є. Рацук. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 84 с.
Краткий осмотр (реферат): В роботі проаналізовано сучасний ринок функціональних напоїв та визначено напрямки розвитку харчової промисловості в наведеній галузі. Розглянута доцільність купажування соків для збагачення їх нутрієнтного складу та отримання напою з лікувально-профілактичними властивостями. В методичній частині наведено методики визначення органолептичних та фізико-хімічних показників якості сокових напоїв. Обґрунтована технологія купажування соків, здійснено вибір обладнання, виконано продуктові розрахунки. Складено схему хіміко-технологічного контролю виробництва. Розглянуто обов’язкові програми-передумови та розроблено план НАССР виробництва купажованих соків. В експериментальній частині розроблено рецептуру функціональних напоїв на основі морквяного соку. Проведено органолептичні дослідження та балова оцінка якості отриманих зразків. Проаналізовано умови праці при виробництві сокової продукції та запропоновано заходи щодо усунення шкідливих та небезпечних виробничих факторів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1819
Располагается в коллекциях:Спеціальність 181 Харчові технології



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.