Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1820
Название: | Технологічна експертиза та оцінювання якості і безпечності майонезу функціонального призначення |
Авторы: | Захарчук, Л. Р. |
Ключевые слова: | Функціональні продукти майонез жирно-кислотний склад технологічний процес безпечність показники якості |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | ХНТУ |
Библиографическое описание: | Захарчук, Л. Р. Технологічна експертиза та оцінювання якості і безпечності майонезу функціонального призначення : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Л. Р. Захарчук ; наук. керівник доц., канд. техн. наук О. М. Куник. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 84 с. |
Краткий осмотр (реферат): | В літературній частині проведено аналіз ринку функціональних продуктів та визначено принципи їх створення. Доведена доцільність розробки інноваційних продуктів функціонального призначення на основі майонезу. В методичній частині наведено методики органолептичного та фізико-хімічного визначення показників якості майонезу. Обґрунтована технологія виробництва майонезу періодичним способом, обрано обладнання, розроблена апаратурно-технологічна схема. Виконані продуктові розрахунки. Запропонована схема хіміко-технологічного контролю. Розроблено програми-передумови та план НАССР. В експериментальній частині запропонована рецептура та досліджено органолептичні показники зразків майонезу. Проведена їх бальна оцінка. Виконано аналіз потенційних шкідливих та небезпечних факторів при виробництві майонезу та запропоновано заходи з їх усунення. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1820 |
Располагается в коллекциях: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Захарчук Л. Р. Технологічна експертиза та оцінювання якості і безпечності майонезу функціонального призначення.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.