Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1821
Название: Технологічна експертиза та оцінювання якості печива із суміші борошна
Авторы: Ковальова, Д. Д.
Ключевые слова: Технологічна експертиза
оцінка якості
борошняні кондитерські вироби
галети
волоські горіхи
план НАССР
Дата публикации: 2024
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Ковальова, Д. Д. Технологічна експертиза та оцінювання якості печива із суміші борошна : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Д. Д. Ковальова ; наук. керівник доц., канд. техн. наук Л. В. Салєба. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 95 с.
Краткий осмотр (реферат): В роботі описано та проаналізовано виробництво борошняних кондитерських виробів, наведено визначення функціональних та оздоровчих продуктів, описані сучасні способи виробництва галет із суміші борошна з додаванням волоських горіхів, а також визначено етапи технологічної експертизи. Розроблена технологічна та апаратурно-технологічна схеми виробництва галет із суміші цільнозернового та гречаного борошна з додаванням волоських горіхів, встановлено критичну контрольну точку – випікання, виявлені небезпечні чинники виробництва (фізичні, хімічні та біологічні) та складений план НАССР. В експериментальній частині розроблено рецептуру та проведено технологічну експертизу та оцінку якості чотирьох зразків галетного печива при різному співвідношенні суміші цільнозернового та гречаного борошна із додаванням волоських горіхів. Визначено шкідливі та небезпечні фактори, що можуть виникнути на робочому місці лаборанта виробничої лабораторії. Запропоновані методи їх усунення або зниження рівня небезпечного впливу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1821
Располагается в коллекциях:Спеціальність 181 Харчові технології



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.