Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1827
Название: Удосконалення рецептури та оцінювання якості і безпечності безалкогольних кавових напоїв
Авторы: Пузік, Д. В.
Ключевые слова: Безалкогольний кавовий напій
вода
цукор
цукровий сироп
пастеризація
Дата публикации: 2024
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Пузік, Д. В. Удосконалення рецептури та оцінювання якості і безпечності безалкогольних кавових напоїв : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Д. В. Пузік ; наук. керівник доц., д-р техн. наук О. Я. Семешко. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 97 с.
Краткий осмотр (реферат): В роботі удосконалено рецептуру безалкогольного кавового напою та здійснено оцінювання його якості для виробництва високоякісного та безпечного продукту. Розглянуто сучасний стан ринку виробництва безалкогольних напоїв в Україні, проведено аналіз асортименту безалкогольних напоїв на вітчизняному ринку. Удосконалено рецептуру безалкогольного кавового напою для виробництва на підприємствах галузі на основі органолептичних показників якості готового напою. Розроблено оптимальну технологічну схему безалкогольного кавового напою потужністю 1000 дал, виконано технологічні розрахунки необхідної сировини, зроблено підбір та розраховано кількість технологічного обладнання. Проведено ідентифікацію та аналіз небезпечних чинників виробництва безалкогольного кавового напою, у результаті чого виявлено критичні контрольні точки – фільтрування води та пастеризацію напою, встановлено їх граничні значення та методи коригування. Розроблено план НАССР для виробництва безалкогольного кавового напою. Представлено заходи, що забезпечують збереження здоров’я та життя працівників виробництв безалкогольних напоїв.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1827
Располагается в коллекциях:Спеціальність 181 Харчові технології



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.