Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1904
Название: Дослідження розширення асортименту збагачених напоїв на основі томатного соку
Авторы: Колечко, К. О.
Ключевые слова: Збагачений напій
томатний сік
сік селери
сік паприки
рецептура
Дата публикации: 2024
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Колечко, К. О. Дослідження розширення асортименту збагачених напоїв на основі томатного соку : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / К. О. Колечко ; наук. керівник доц., канд. техн. наук К. В. Зубкова. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 71 с.
Краткий осмотр (реферат): У роботі використовується новітня маловідходна та ресурсозберігаюча технологія переробки томатів. Спроектована технологічна лінія повністю автоматизована і автоматично підтримує технічні параметри на рівні, що гарантує високу якість і поживну цінність готової продукції. Сучасне обладнання використовується практично на всіх етапах консервування, що дозволяє зменшити споживання електроенергії та води, знизити частку відходів виробництва, скоротити матеріальні витрати та час приготування.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1904
Располагается в коллекциях:Спеціальність 181 Харчові технології



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.