Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/231
Название: Оцінка показників якості варених ковбасних виробів
Авторы: Водяницька, З. М
Дата публикации: 2020
Издательство: ХНТУ
Библиографическое описание: Водяницька З. М. Оцінка показників якості варених ковбасних виробів : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / Єщенко К. О. ; наук. керівник ст. викладач Юрова Т. А. – Херсон : ХНТУ, 2020. – 55 с.
Краткий осмотр (реферат): Дипломна робота бакалавра на тему: «Оцінка показників якості варених ковбасних виробів» виконана у відповідності до завдання та має практичне значення.У вступі наданий короткий опис продукту та фактори, які впливають на виробництво якісної та безпечної продукції.В літературній частині розглянуто проблематику сучасного виробництва варених ковбасних виробів в Україні та процес інтеграції наших виробників на світовий ринок. Наведен асортимент варених ковбасних виробів та способи їх фальсифікації.В технологічній частині представлений огляд сировини (основної та додаткової) та обгрунтована технологія виробництва варених ковбасних виробів. Розроблено технологічний контороль виробництва із зазначенням норм технологічного режиму. На основі аналізу наведеної технології розроблено план НАССР виробництва варених ковбасних виробів.В частині, присвяченій експертизі якості харчової продукції, наведені методики визначення нормуємих показників якості варених ковбасних виробів, проведені розрахунки.
Описание: кваліфікаційна робота бакалавра
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/231
Располагается в коллекциях:Спеціальність 181 Харчові технології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Водяницька З.М. 4БХП.pdf404.02 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.