Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/242
Title: Визначення показників якості та методів їх контролю для рослинних олій з нетрадиційних видів сировини
Authors: Чабанова, Н. Р.
Keywords: безпека
якість
нерафінована олія
технології виробництва
Issue Date: 2020
Publisher: ХНТУ
Citation: Чабанова Н. Р. Визначення показників якості та методів їх контролю для рослинних олій з нетрадиційних видів сировини: кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / Чабанова Н. Р. ; наук. керівник д.т.н., професор Сарібєкова Д. Г. – Херсон : ХНТУ, 2020. – 90 с.
Abstract: Метою роботи – є ознайомлення з визначенням показників якості та методів їх контролю для рослинних олій з нетрадиційних видів сировини: гірчиця, гарбуз, рижій. В роботі докладно розглянуто безпеку харчової сировини та продуктів харчування в Україні, роль технологічної експертизи харчової продукції, характеристику нерафінованих олій, якість, обладнання та контроль виробництва нерафінованих олій. Наведено функціонування технології виробництва рослинних олій з нетрадиційних видів сировини: гірчиця, гарбуз, рижій.
Description: Кваліфікаційна робота бакалавра
URI: https://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/242
Appears in Collections:Спеціальність 181 Харчові технології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом Чабанова Н.Р. 4БХП.pdf337.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.