Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/242| Title: | Визначення показників якості та методів їх контролю для рослинних олій з нетрадиційних видів сировини |
| Authors: | Чабанова, Н. Р. |
| Keywords: | безпека якість нерафінована олія технології виробництва |
| Issue Date: | 2020 |
| Publisher: | ХНТУ |
| Citation: | Чабанова Н. Р. Визначення показників якості та методів їх контролю для рослинних олій з нетрадиційних видів сировини: кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / Чабанова Н. Р. ; наук. керівник д.т.н., професор Сарібєкова Д. Г. – Херсон : ХНТУ, 2020. – 90 с. |
| Abstract: | Метою роботи – є ознайомлення з визначенням показників якості та методів їх контролю для рослинних олій з нетрадиційних видів сировини: гірчиця, гарбуз, рижій. В роботі докладно розглянуто безпеку харчової сировини та продуктів харчування в Україні, роль технологічної експертизи харчової продукції, характеристику нерафінованих олій, якість, обладнання та контроль виробництва нерафінованих олій. Наведено функціонування технології виробництва рослинних олій з нетрадиційних видів сировини: гірчиця, гарбуз, рижій. |
| Description: | Кваліфікаційна робота бакалавра |
| URI: | https://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/242 |
| Appears in Collections: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Диплом Чабанова Н.Р. 4БХП.pdf | 337.68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.