Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1065
Title: Формування і оцінювання якості та безпечності бездріжджового хліба оздоровчого та профілактичного призначення
Authors: Чихун, Ольга Віталіївна
Keywords: Бездріжджовий хліб,
технологія виробництва бездріжджового хліба,
шрот гарбуза,
безпека,
якість.
Issue Date: 2024
Publisher: ХНТУ
Citation: Чихун, О. В. Формування і оцінювання якості та безпечності бездріжджового хліба оздоровчого та профілактичного призначення : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / О. В. Чихун ; наук. керівник доц., канд. техн. наук М. Є. Рацук. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 80с.
Abstract: Досліджено можливість використання житнього, цільнозернового та пшеничного борошна першого сорту при випіканні бездріжджового хліба. Зважаючи на результати органолептичних випробувань, всі види борошна, які використали для дослідження, цілком можна застосовувати для приготування бездріжджового хліба. Досліджено можливість додавання шроту гарбуза для підвищення харчової та біологічної цінності бездріжджового хліба. Проведена органолептична оцінка одержаних зразків хліба бездріжджового з гарбузовим шротом показала, що додавання шроту в кількості 5% забезпечує відмінні органолептичні характеристики для одержаних виробів.
URI: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1065
Appears in Collections:Спеціальність 181 Технологічна експертиза та безпека харчової продукції



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.