Skip navigation
DSpace logo
  • Головна сторінка
  • Перегляд
    • Фонди та зібрання
    • Перегляд матеріалів за:
    • Дати випуску
    • Автори
    • Заголовки
    • Теми
  • Мова
    • русский
    • українська
    • English
  • Вхід:
    • Мій архів матеріалів
    • Оновлення на e-mail
    • Обліковий запис

DSpace JSPUI

DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних

Дізнатися більше
DSpace logo

  1. DSpace at KNTU
  2. Факультет інтегрованих технологій

Кафедра харчових технологій Головна сторінка фонду Перегляд статистики

Перегляд

Зібрання цього фонду

Матеріали конференцій

Монографії

Навчальні видання

Статті

Перегляд

Автор
  • 7 Валько, М. І.
  • 7 Мамай, О. І.
  • 5 Mamai, О. І.
  • 5 Валько, Н. И.
  • 5 Мамай, О. И.
  • 4 Valko, M. I
  • 4 Бобирь, С. В.
  • 4 Стоянова, О. В.
  • 3 Зубкова, К. В.
  • 3 Ковалевський, К. А.
  • . далі >
Тема
  • 2 amino acids
  • 2 minerals
  • 2 quality
  • 2 recipe
  • 2 stevioside
  • 2 vitamins
  • 2 wine yeast
  • 2 аминокислоты
  • 2 амінокислоти
  • 2 винные дрожжи
  • . далі >
за датою випуску
  • 10 2020
  • 5 2021
  • 1 2016
Has File(s)
  • 16 true
Тема від Logo CINECA

Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок