Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1131
Title: | Удосконалення технології маринадів для виробництва закусочних консервів відповідно вимогам здорового харчування |
Authors: | Окша, Любов Едуардівна |
Keywords: | Перець солодкий, маринад, сік з аличі, рецептура, технологічна схема, профілограма, якість |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | ХНТУ |
Citation: | Окша, Л. Е. Удосконалення технології маринадів для виробництва закусочних консервів відповідно вимогам здорового харчування : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Л. Е. Окша ; керівник доц., канд. техн. наук К. В. Зубкова. – Хмельницький : ХНТУ, 2023. – 86с. |
Abstract: | Метою магістерської кваліфікаційної роботи є підвищення біологічної цінності маринадів для виробництва закусочних консервів шляхом використання фруктових соків. Об’єктом дослідження є технологічні процеси виготовлення консервів «Солодкий перець маринований з соком аличі» Предметом дослідження є маринад, солодкий перець, сік з аличі. Робота присвячена вдосконаленню технології маринадів для закусочних овочевих консервів з солодкого перцю. Запропоновано спосіб виготовлення маринаду щляхом заміни оцтової кислоти на сік з аличі. На основі принципах комбінаторики розроблена рецептура нових видів консервів «Солодкий перець маринований з соком аличі», яка гарантує високу якість, екологічність та безпеку споживання. Рецептура консервів включає: солокий перць, сіль, цукор, сік з аличі, перець червоний молотий та часник. |
URI: | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1131 |
Appears in Collections: | Спеціальність 181 Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Окша Л. Е. Удосконалення технології маринадів для виробництва закусочних консервів відповідно вимогам здорового харчування.pdf | 278.38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.