Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1301
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гаврилюк, М. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-09-25T07:03:26Z | - |
dc.date.available | 2024-09-25T07:03:26Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Гаврилюк, М. В. Проект цеху переробки червоних сортів винограду з виробництвом столових сухих і купажних кріплених виноматеріалів продуктивністю 2600 т/сезон : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / М. В. Гаврилюк ; наук. керівник доц., канд. техн. наук О. І. Мамай. – Хмельницький: ХНТУ, 2024. – 129с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1301 | - |
dc.description.abstract | В кваліфікаційній роботі розроблений цех по переробці червоних сортів винограду з виробництвом столових сухих та купажних кріплених виноматеріалів. Розроблено техніко-економічне обґрунтування виноробного підприємства. Представлена характеристика і асортимент готової продукції. Описані характеристики сировини і допоміжних матеріалів. Спроектована технологія переробки червоних сортів винограду з виробництвом столових сухих та купажних кріплених виноматеріалів. Технологія передбачає виробництво високоякісних сухих виноматеріалів класичним способом бродіння на м’яззі, з використанням сучасного устаткування європейських виробників. З пресових виноматеріалів проектується виробництво купажних кріплених виноматеріалів. Проведені технологічні розрахунки продуктів. Виконані розрахунки кількості та підбір технологічного устаткування, а також розрахунки витрати енергетичної сировини (пари, холоду, води й електроенергії). Приведена схема техно-хімічного й мікробіологічного контролю виробництва. Спроектована схема автоматизації переробки винограду і бродіння м’язги. Розроблені рішення з будівництва головного виробничого корпусу і генерального плану підприємства. Розглянуті питання інженерії безпеки та охороні навколишнього середовища. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУ | uk_UA |
dc.subject | Проектування | uk_UA |
dc.subject | виноград | uk_UA |
dc.subject | сусло | uk_UA |
dc.subject | спирт | uk_UA |
dc.subject | купаж | uk_UA |
dc.title | Проект цеху переробки червоних сортів винограду з виробництвом столових сухих і купажних кріплених виноматеріалів продуктивністю 2600 т/сезон | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Гаврилюк М. В. Проект цеху переробки червоних сортів винограду з виробництвом столових сухих і купажних ...pdf | 571.05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.