Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1645
Title: Технологічна експертиза та оцінка якості кави розчинної сублімованої
Authors: Жадлун, М. А.
Keywords: Технологічна експертиза
якість
безпека
кава розчинна сублімована
асортимент
органолептична оцінка
Issue Date: 2024
Publisher: ХНТУ
Citation: Жадлун, М. А. Технологічна експертиза та оцінка якості кави розчинної сублімованої : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / М. А. Жадлун ; наук. керівник доц., канд. техн. наук Л. В. Салєба. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 86с.
Abstract: Проведено теоретичний аналіз сучасного асортименту та технологій виробництва кави розчинної в Україні. Запропоновано план НАССР процесу виробництва кави розчинної сублімованої. Критична контрольна точка - біологічна - знаходиться на стадії зволоження кави після обсмажування зерен. Запропонована технологічна та машинно-апаратурна схема процесу одержання кави розчинної сублімованої. Досліджено маркування та органолептичні характеристики кави розчинної сублімованої торгових марок «Jacobs Monarch», «Buco», «Carte Noire» та «Dolce Aroma». Проведено бальне оцінювання органолептичних показників зразків кави розчинної сублімованої.
URI: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1645
Appears in Collections:Спеціальність 181 Харчові технології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.