Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1649
Title: Технологічна експертиза та оцінка якості консервів «Ікра з кабачків»
Authors: Редковець, А. І.
Keywords: Закусочні консерви
овочева ікра
технологія
експертиза
показники якості
показники якості
безпечність
Issue Date: 2024
Publisher: ХНТУ
Citation: Редковець, А. І. Технологічна експертиза та оцінка якості консервів «Ікра з кабачків» : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / А. І. Редковець ; наук. керівник ст. викл. Т. А. Юрова. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – 92 с.
Abstract: В роботі визначено стан овочеконсервної галузі України та наведені умови випуску якісної конкурентоспроможної продукції. Розглянуто можливі дефекти овочевих консервів, причини їх появи. Обрана сировина, обґрунтована технологія виробництва консервів «Ікра з кабачків». Запропоновано основне та допоміжне технологічне обладнання. Виконані розрахунки. Наведена схема хіміко-технологічного контролю. Ідентифіковано небезпечні чинники при переробці рослинної сировини, проаналізовано ризики їх появи та визначено критичні контрольні точки. Розроблено план НАССР. Досліджено упакування та маркування обраних зразків овочевої ікри. Визначено органолептичні показники консервів «Ікра з кабачків». Проведена їх дегустація. Здійснено аналіз трудового процесу при виробництві овочевої ікри на наявність шкідливих та небезпечних виробничих факторів. Запропоновано заходи з їх усунення. Зроблено висновки по роботі.
URI: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1649
Appears in Collections:Спеціальність 181 Харчові технології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.