Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
DSpace at KNTU
Search
Search:
All of DSpace
Факультет інтегрованих технологій
Кафедра хімічних технологій,експертизи та безпеки харчової продукції
Статті
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-2 of 2 (Search time: 0.0 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Технологічна експертиза маринованих шампіньйонів
Куник, О.М.
;
Куник, А. Н.
;
Kunik, A.N.
;
Сарібєкова, Д. Г.
;
Яловенко, К.О.
2016
ІЧ-спектроскопічне дослідження якісного складу вовняного жиру
Куник, О.М.
;
Куник, А. Н.
;
Kunik, A.N.
;
Семешко, О. Я.
;
Сарібєкова, Ю. Г.
Discover
Author
2
Kunik, A.N.
2
Куник, А. Н.
2
Куник, О.М.
1
Сарібєкова, Д. Г.
1
Сарібєкова, Ю. Г.
1
Семешко, О. Я.
1
Яловенко, К.О.
Subject
2
enzymatic browning
2
marinating
2
mushrooms
2
technological expertise
2
маринование
2
технологическая экспертиза
2
технологічна експертиза
2
ферментативне потемніння
2
ферментативное потемнение
2
шампиньоны
.
next >
Date issued
1
2016
1
2020
Has File(s)
2
true