Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 7 из 7
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2016 | ІЧ-спектроскопічне дослідження якісного складу вовняного жиру | Куник, О.М.; Куник, А. Н.; Kunik, A.N.; Семешко, О. Я.; Сарібєкова, Ю. Г. |
2016 | Дослідження процесу екстрагування каротиноїдів | Салєба, Л. В.; Салеба, Л. В.; Saleba, L. V.; Сарібєкова, Д. Г.; Куник, О. М.; Сарібеков, Г. С.; Микитенко, К. Є. |
2017 | Дослідження процесу екстракції природного пігменту хлорофілу і його похідних | Салєба, Л. В.; Салеба, Л. В.; Saleba, L. V.; Сарібєкова, Д. Г.; Кондя, О. С. |
2017 | Дослідження можливості використання плодів йошти у якості джерела антоціанів | Салєба, Л. В.; Салеба, Л. В.; Saleba, L. V.; Сарібєкова, Д. Г.; Куник, О. М. |
2020 | Технологічна експертиза маринованих шампіньйонів | Куник, О.М.; Куник, А. Н.; Kunik, A.N.; Сарібєкова, Д. Г.; Яловенко, К.О. |
2018 | Застосування інвертного цукру в технології приготування борошняних кондитерських виробів | Куник, О.М.; Куник, А. Н.; Kunik, A.N.; Сарібєкова, Д. Г. |
2020 | Дослідження впливу виду пакування на термін придатності питного пастеризованого молока | Куник, О.М.; Куник, А. Н.; Kunik, A.N.; Морозова, О.М.; Сарібєкова, Д.Г. |
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 7 из 7