Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 7 of 7
    
    
    
| Issue Date | Title | Author(s) | 
| 2016 | ІЧ-спектроскопічне дослідження якісного складу вовняного жиру | Куник, О.М.; Куник, А. Н.; Kunik, A.N.; Семешко, О. Я.; Сарібєкова, Ю. Г. | 
| 2016 | Дослідження процесу екстрагування каротиноїдів | Салєба, Л. В.; Салеба, Л. В.; Saleba, L. V.; Сарібєкова, Д. Г.; Куник, О. М.; Сарібеков, Г. С.; Микитенко, К. Є. | 
| 2017 | Дослідження процесу екстракції природного пігменту хлорофілу і його похідних | Салєба, Л. В.; Салеба, Л. В.; Saleba, L. V.; Сарібєкова, Д. Г.; Кондя, О. С. | 
| 2017 | Дослідження можливості використання плодів йошти у якості джерела антоціанів | Салєба, Л. В.; Салеба, Л. В.; Saleba, L. V.; Сарібєкова, Д. Г.; Куник, О. М. | 
| 2020 | Технологічна експертиза маринованих шампіньйонів | Куник, О.М.; Куник, А. Н.; Kunik, A.N.; Сарібєкова, Д. Г.; Яловенко, К.О. | 
| 2018 | Застосування інвертного цукру в технології приготування борошняних кондитерських виробів | Куник, О.М.; Куник, А. Н.; Kunik, A.N.; Сарібєкова, Д. Г. | 
| 2020 | Дослідження впливу виду пакування на термін придатності питного пастеризованого молока | Куник, О.М.; Куник, А. Н.; Kunik, A.N.; Морозова, О.М.; Сарібєкова, Д.Г. | 
    
    
        Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 7 of 7