Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2111
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРедькіна, М. Ю.-
dc.date.accessioned2025-09-12T10:13:54Z-
dc.date.available2025-09-12T10:13:54Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationРедькіна, М. Ю. Підвищення конкурентоспроможності підприємства : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / М. Ю. Редькіна ; наук. керівник доц., канд. техн. наук Н. М. Олійник. – Хмельницький : ХНТУ, 2025. – 74 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2111-
dc.description.abstractВ роботі розглянуто теоретичні засади дослідження конкурентоспроможності підприємства; проведено аналіз діяльності та виконано діагностику рівня конкурентоспроможності ФГ «Камелія-К»; визначено основні напрямки підвищення конкурентоспроможності підприємств аграрного сектору в умовах війни.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectКонкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectпідприємства аграрного секторуuk_UA
dc.subjectквіткова галузьuk_UA
dc.subjectоцінка конкурентоспроможності підприємстваuk_UA
dc.subjectнапрямки підвищення конкурентоспроможності підприємстваuk_UA
dc.titleПідвищення конкурентоспроможності підприємстваuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Спеціальність 051 Економіка

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Редькіна М. Ю. Підвищення конкурентоспроможності підприємства.pdf491.38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.