Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2241
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛук’янченко, Ю. О.-
dc.date.accessioned2025-10-24T12:00:20Z-
dc.date.available2025-10-24T12:00:20Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationЛук’янченко, Ю. О. Технологічна експертиза та оцінка якості безалкогольних напоїв : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / Ю. О. Лук’янченко ; наук. керівник ст. викл. Т. А. Юрова. – Хмельницький : ХНТУ, 2025. – 97 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2241-
dc.description.abstractУ роботі проведено огляд стану ринку безалкогольних напоїв в Україні, проаналізовано сучасний асортимент безалкогольних напоїв, фактори впливу та перспективні напрями розвитку. Представлено характеристику сировини для виробництва безалкогольних солодких газованих напоїв. Розроблено оптимальну технологічну схему виробництва безалкогольного солодкого газованого напою «Лимонад», виконано технологічні розрахунки необхідної сировини, зроблено підбір та розраховано кількість технологічного обладнання, наведено необхідні заходи хіміко-технологічного контролю виробництва напою. Проведено аналіз впровадження програм-передумов на виробництві безалкогольного солодкого газованого напою «Лимонад», ідентифіковані небезпечні чинники і проаналізовано їх ризики. Розроблено план НАССР. Проаналізовано склад зразків безалкогольних солодких газованих напоїв «Лимонад» ТМ «Оболонь», «Біола» та «ЗлатаВода», визначено кислотність та масову частку сухих речовин. Здійснено їх сенсорний аналіз за розробленою 5-бальною шкалою оцінки, шляхом побудови сенсорної діаграми та розрахунку комплексних показників якості. У розділі з охорони праці представлено заходи, що забезпечують збереження здоров’я та життя працівників підприємств харчової промисловості.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectБезалкогольні напоїuk_UA
dc.subjectводаuk_UA
dc.subjectцукорuk_UA
dc.subjectдіоксид вуглецюuk_UA
dc.subjectсухі речовиниuk_UA
dc.titleТехнологічна експертиза та оцінка якості безалкогольних напоївuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 181 Харчові технології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.