Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2247| Title: | Технологічна експертиза та оцінка якості йогурту полуничного |
| Authors: | Філенюк, К. В. |
| Keywords: | Йогурти полуничні технологічна експертиза оцінка якості та безпечності технологія фальсифікація органолептична оцінка |
| Issue Date: | 2025 |
| Publisher: | ХНТУ |
| Citation: | Філенюк, К. В. Технологічна експертиза та оцінка якості йогурту полуничного : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / К. В. Філенюк ; наук. керівник доц., канд. техн. наук М. Є. Рацук. – Хмельницький : ХНТУ, 2025. – 74 с. |
| Abstract: | В роботі запропоновано технологію виробництва йогурту резервуарним способом, наведено переваги даної технології, розроблено машинно-апаратурну схему одержання йогурту полуничного, підібрано обладнання для даного процесу. Виконано технологічні розрахунки основної сировини для виробництва йогурту полуничного. Проаналізовано небезпечні фактори, що можуть виникати при виробництві йогурту. Визначено критичні контрольні точки та запропоновано план НАССР. Проведено оцінювання якості та безпечності йогурту полуничного різних торгових марок. Робота містить містить результати досліджень якості зразків йогуртів торгових марок «Дольче» (Україна), «DANONE» (Україна) та «Mlekovita» (Польща) та оцінку відповідності органолептичних характеристик вимогам нормативних документів вимогам нормативних документів. Наведено особливості організації охорони праці жінок на підприємстві. |
| URI: | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/2247 |
| Appears in Collections: | Спеціальність 181 Харчові технології |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Філенюк К. В. Технологічна експертиза та оцінка якості йогурту полуничного.pdf | 526.85 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.