Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
DSpace at KNTU
Search
Search:
All of DSpace
Факультет інтегрованих технологій
Кафедра експертизи, технології і дизайну текстилю
Кафедра товарознавства, стандартизації та сертифікації
Кафедра харчових технологій
Кафедра хімічних технологій,експертизи та безпеки харчової продукції
Кафедра хімії, екології та безпеки життєдіяльності
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (БАКАЛАВР)
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (МАГІСТР)
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 121-130 of 207 (Search time: 0.001 seconds).
previous
1
...
10
11
12
13
14
15
16
...
21
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2024
Технологічна експертиза та оцінка якості сирів плавлених
Коваленко, В. О.
2023
Дослідження впливу технологічних прийомів на якість білих столових вин
Пугачова, В. В.
2023
Технологічна експертиза та оцінка якості хліба житнього з додаванням соняшникового насіння
Поплевічев, А. О.
2024
Технологічна експертиза та оцінка якості йогуртів
Крисенко, А. О.
2023
Удосконалення технології маринадів для виробництва закусочних консервів відповідно вимогам здорового харчування
Окша, Л. Е.
2024
Формування і оцінювання якості та безпечності бездріжджового хліба оздоровчого та профілактичного призначення
Чихун, О. В.
2024
Технологічна експертиза та оцінка якості кави розчинної сублімованої
Жадлун, М. А.
2024
Технологічна експертиза та оцінка якості вівсяного печива
Новікова, О. В.
2024
Технологічна експертиза та оцінка якості розсільних сирів моцарелла
Ольшанський, О. І.
2024
Технологічна експертиза та оцінка якості консервів «Ікра з кабачків»
Редковець, А. І.
Discover
Author
8
Kunik, A.N.
7
Валько, М. І.
7
Куник, А. Н.
7
Куник, О.М.
7
Мамай, О. І.
7
Сарібєкова, Д. Г.
5
Mamai, О. І.
5
Валько, Н. И.
5
Мамай, О. И.
5
Салєба, Л. В.
.
next >
Subject
41
якість
16
асортимент
16
властивості
15
показники якості
14
безпечність
11
технологія
10
експертиза
10
Проектування
10
технологічна експертиза
10
технологічна схема
.
next >
Date issued
101
2024
29
2023
23
2020
12
2025
6
2021
3
2016
3
2017
1
2018
1
2019
Has File(s)
179
true