Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
DSpace at KNTU
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультет інтегрованих технологій
Кафедра експертизи, технології і дизайну текстилю
Кафедра товарознавства, стандартизації та сертифікації
Кафедра харчових технологій
Кафедра хімічних технологій,експертизи та безпеки харчової продукції
Кафедра хімії, екології та безпеки життєдіяльності
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (БАКАЛАВР)
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (МАГІСТР)
запит
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 131-140 зі 207.
назад
1
...
11
12
13
14
15
16
17
...
21
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2024
Технологічна експертиза та оцінка якості халви ванільної
Шарков, О. Е.
2025
Програма виробничої (переддипломної) практики
Гич, О. А.
;
Бойко, Г. А.
;
Hych, Olha
;
Boіko, Нalina
2024
Товарознавча експертиза та оцінювання якості плавлених сирів
Березка, С. О.
2024
Дослідження показників якості молочних товарів, які реалізуються в роздрібній торговельній мережі
Єськов, І. В.
2024
Аналіз асортименту та експертиза якості карамельних виробів, які реалізуються в роздрібній торговельній мережі
Гумен, О. В.
2024
Експертиза якості зерна пшениці
Криворучко, С. С.
2024
Розробка стратегії розвитку StartUp-проєкту (на прикладі «єХНТУ»)
Сідько, Є. І.
2024
Розроблення технології отримання косметичного тоніку з використанням екстрактів лікарських рослин
Жученко, Н. П.
2024
Дослідження застосування олії шипшини у якості компоненту косметичних емульсій
Логвиненко, Я. С.
2024
Розробка рецептури та технології приготування крему для обличчя з використанням екстракту кави
Колоколова, Д. О.
Перегляд
Автор
8
Kunik, A.N.
7
Валько, М. І.
7
Куник, А. Н.
7
Куник, О.М.
7
Мамай, О. І.
7
Сарібєкова, Д. Г.
5
Mamai, О. І.
5
Валько, Н. И.
5
Мамай, О. И.
5
Салєба, Л. В.
.
далі >
Тема
41
якість
16
асортимент
16
властивості
15
показники якості
14
безпечність
11
технологія
10
експертиза
10
Проектування
10
технологічна експертиза
10
технологічна схема
.
далі >
за датою випуску
101
2024
29
2023
23
2020
12
2025
6
2021
3
2016
3
2017
1
2018
1
2019
Has File(s)
179
true