Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 131-140 зі 207.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Технологічна експертиза та оцінка якості халви ванільноїШарков, О. Е.
2025Програма виробничої (переддипломної) практикиГич, О. А.; Бойко, Г. А.; Hych, Olha; Boіko, Нalina
2024Товарознавча експертиза та оцінювання якості плавлених сирівБерезка, С. О.
2024Дослідження показників якості молочних товарів, які реалізуються в роздрібній торговельній мережіЄськов, І. В.
2024Аналіз асортименту та експертиза якості карамельних виробів, які реалізуються в роздрібній торговельній мережіГумен, О. В.
2024Експертиза якості зерна пшениціКриворучко, С. С.
2024Розробка стратегії розвитку StartUp-проєкту (на прикладі «єХНТУ»)Сідько, Є. І.
2024Розроблення технології отримання косметичного тоніку з використанням екстрактів лікарських рослинЖученко, Н. П.
2024Дослідження застосування олії шипшини у якості компоненту косметичних емульсійЛогвиненко, Я. С.
2024Розробка рецептури та технології приготування крему для обличчя з використанням екстракту кавиКолоколова, Д. О.