Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/333
Title: | Забезпечення ефективного управління персоналом готельно-ресторанного комплексу (на матеріалах ПП «Готельно-ресторанний комплекс «Мандарин») |
Authors: | Вітовщик, П. Ю |
Keywords: | управління персоналом готельно-ресторанна галузь методи управління ефективність |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | ХНТУ |
Citation: | Вітовщик, П. Ю. Забезпечення ефективного управління персоналом готельно-ресторанного комплексу (на матеріалах ПП «Готельно-ресторанний комплекс «Мандарин») : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / П. Ю. Вітовщик ; наук. керівник доц., к.е.н. Овчинникова М. О. – Херсон : ХНТУ, 2020. – 113 с. |
Abstract: | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена дослідженню теоретико-методичних та практичних аспектів забезпечення ефективного управління персоналом готельно-ресторанного комплексу. Розглянуто теоретичні засади управління персоналом закладів гостинності. Досліджено стан управління персоналом ПП «Готельно-ресторанний комплекс «Мандарин», здійснено оцінку ефективності управління персоналом закладу. Надано практичні рекомендації щодо підвищення ефективності управління персоналом досліджуваного готельно-ресторанного комплексу |
URI: | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/333 |
Appears in Collections: | Спеціальність 073 Менеджмент |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Вiтовщик П.Ю. Забезпечення ефективного управлiння персоналом готельно-ресторанного комплексу.pdf | 451.89 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.