Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/443
Title: Особливості дизайн-проектування закладів громадського харчування для рекреаційних зон узбережжя Чорного моря
Other Titles: Peculirities of design of catering establishments for recreational areas of the Black Sea coast
Authors: Старостенко, А. Ю.
Keywords: рекреаційна зона
берегова культура
психологічний влив
усвідомлений дизайн
recreational zone
coastal culture
psychological impact
conscious design
Issue Date: 2020
Publisher: ХНТУ
Citation: Старостенко, А. Ю. Особливості дизайн-проектування закладів громадського харчування для рекреаційних зон узбережжя Чорного моря : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" / А. Ю. Старостенко ; науковий керівник к. мист., доцент Миргородська Н. В. – Херсон : ХНТУ, 2020. – 84 с.
Abstract: На основі проведених теоретичних досліджень виявлено, що заклад громадського харчування розмішений на рекреаційній зоні узбережжя Чорного моря є актуальним. Так як вода є найкращою динамічною частиною міського дозвілля і архітектурного оточення. Візитною картою більшої частини приморських міст є «морський» вид міста - пейзажні різновиди з води. Основною темою оформлення дизайн – проекту кафе є вираження простору, який перш за все за допомогою діяння моря на організм и психічний стан людини добре позначатиметься на весь організм людини від час відпочинку. В основу концепції закладено - злагоджено з'єднати навколишнє оточення з інтер'єрами, додати якомога більше природної сюжету. Заклад в більшій мірі буде відкритим, для того щоб відвідувачі щонайбільше відчули знаходження на природі, а не в закладі. Таким чином закладено ідею дизайн-проекту з особливою атмосферою, віддаленої від буденності. Тема магістерської роботи обрана на основі затвердженого кафедрою переліку тем.
URI: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/443
Appears in Collections:Спеціальність 022 Дизайн



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.