Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/689
Title: Аналіз ефективності інноваційної політики підприємства у взаємовідносинах з клієнтами (на матеріалах ХФ АТКБ «ПриватБанк»)
Authors: Мельничук, А. Д.
Keywords: інноваційна політика
комунікації з клієнтами
банк
Issue Date: 2021
Publisher: ХНТУ
Citation: Мельничук А. Д. Аналіз ефективності інноваційної політики підприємства у взаємовідносинах з клієнтами (на матеріалах ХФ АТКБ «ПриватБанк»)» : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» / Мельничук А. Д. ; наук. керівник к.е.н., доцент Глинська А. Є. – Херсон : ХНТУ, 2021. – 81 с.
Abstract: В результаті виконання кваліфікаційної роботи бакалавра було дослідженню теоретичні положення та досліджено методичні рекомендації щодо управління інноваціями в банку, формування його інноваційної політики. В роботі увага приділяється сутності інноваційної діяльності у роботі з клієнтами банку, формування комунікаційної стратегії з клієнтами на основі інновацій. Проаналізовано економічну діяльність ХФ АТКБ «ПриватБанк», його фінансовий розвиток, рівень комунікацій з клієнтами, особливості роботи в період пандемії. В третій частині розроблено заходи та пропозиції щодо маркетингової політики, запропоновані заходи щодо роботи в період пандемії.
URI: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/689
Appears in Collections:Спеціальність 073 Менеджмент



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.