Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/828
Title: Інноваційний спосіб заморожування ягід чорної смородини в Україні
Other Titles: Инновационный способ замораживания ягод черной смородины в Украине
An innovative way of freezing black currant berries in Ukraine
Authors: Бобирь, С. В.
Бобырь, С. В.
Bobyr, S. V.
Keywords: низькотемпературне заморожування
заморожування ягід чорної смородини
Issue Date: 2021
Publisher: ТДАТУ
Citation: Бобирь, С. В. Інноваційний спосіб заморожування ягід чорної смородини в Україні / С. В. Бобирь // Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матер. І Міжнар. наук.-практ. конф. молодих учених, 01-26 лютого 2021 р., м. Мелітополь. – Мелітополь : ТДАТУ, 2021. – С. 203.
Series/Report no.: УДК 664.8.037.5;
URI: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/828
Appears in Collections:Матеріали конференцій



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.