Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/829
Title: | Дослідження показників якості овочево-фруктового соусу |
Other Titles: | Исследование показателей качества овощефруктового соуса Research quality indicators vegetable-fruit sauce |
Authors: | Стоянова, О. В. Стоянова, О. В. Stoyanova, О. V. Зубкова, К. В. Бобирь, С. В. |
Keywords: | обробка сировини овочево-фруктовий соус консервування |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Книжкове видавництво ФОП Вишемирський В. С. |
Citation: | Стоянова, О. В. Дослідження показників якості овочево-фруктового соусу / О. В. Стоянова, К. В. Зубкова, С. В. Бобирь // Актуальні проблеми у сфері торгівлі та товарознавства : матер. Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції, 16-18 вересня 2020 р., м. Херсон. – Херсон : Книжкове вид-во ФОП Вишемирський В.С., 2020. – С. 78-81. |
Series/Report no.: | УДК 664.5:664.87; |
URI: | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/829 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Стоянова О.В. Дослідження показників якості овочево-фруктового.pdf | 213.4 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.