Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/829
Title: Дослідження показників якості овочево-фруктового соусу
Other Titles: Исследование показателей качества овощефруктового соуса
Research quality indicators vegetable-fruit sauce
Authors: Стоянова, О. В.
Стоянова, О. В.
Stoyanova, О. V.
Зубкова, К. В.
Бобирь, С. В.
Keywords: обробка сировини
овочево-фруктовий соус
консервування
Issue Date: 2020
Publisher: Книжкове видавництво ФОП Вишемирський В. С.
Citation: Стоянова, О. В. Дослідження показників якості овочево-фруктового соусу / О. В. Стоянова, К. В. Зубкова, С. В. Бобирь // Актуальні проблеми у сфері торгівлі та товарознавства : матер. Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції, 16-18 вересня 2020 р., м. Херсон. – Херсон : Книжкове вид-во ФОП Вишемирський В.С., 2020. – С. 78-81.
Series/Report no.: УДК 664.5:664.87;
URI: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/829
Appears in Collections:Матеріали конференцій



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.