Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/845
Title: Удосконалення технологічного процесу одержання коньячних спиртів.
Other Titles: Совершенствование технологического процесса получения коньячных спиртов.
Improving the technological process of obtaining cognac alcohols.
Authors: Валько, М. І.
Валько, Н. И.
Valko, M. I
Мамай, О. І.
Халупенко, Д. М.
Keywords: сусло
коньячні виноматеріали
регулювання кислотності
коньячні спирти
дріжджові автолізати
сусло
коньячные виноматериалы
регулировка кислотности
коньячные спирты
дрожжевые автолизаты
Issue Date: 2020
Publisher: Книжкове видавництво ФОП Вишемирський В. С.
Citation: Валько, М. І. Удосконалення технологічного процесу одержання коньячних спиртів / М. І. Валько, О. І. Мамай, Д. М. Халупенко // Актуальні проблеми у сфері торгівлі та товарознавства : матеріали Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., 16-18 вересня 2020 р., м. Херсон. – Херсон : Книжкове вид-во ФОП Вишемирський В. С., 2020. – С. 48-55.
Series/Report no.: УДК 663.26;
Abstract: Проведені дослідження способів поліпшення якості напоїв коньячного типу. Проведено аналізи хімічного складу досліджуваних сусла і виноматеріалів. Досліджувався вплив способу регулювання кислотності сусла і виноматеріалів на основні якісні показники коньячних спиртів. Також досліджено використання дріжджових автолізатів для поліпшення якості коньячних спиртів. Проведены исследования способов улучшения качества напитков коньячного типа. Проведены анализы химического состава испытуемых сусла и виноматериалов. Исследовалось влияние способа регулирование кислотности сусла и виноматериалов на основные качественные показатели коньячных спиртов Также исследовано использование дрожжевых автолизатов для улучшения качества коньячных спиртов.
URI: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/845
Appears in Collections:Матеріали конференцій



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.