Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/851
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМамай, О. І.-
dc.contributor.authorМамай, О. И.-
dc.contributor.authorMamai, О. І.-
dc.contributor.authorКовалевський, К. А.-
dc.contributor.authorЖуравльов, В. О.-
dc.date.accessioned2021-11-23T21:33:46Z-
dc.date.available2021-11-23T21:33:46Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationМамай, О. І. Дослідження способів підвищення якості винних дистилятів / О. І. Мамай, К. А. Ковалевський, В. О. Журавльов // Актуальні проблеми у сфері торгівлі та товарознавства : матеріали Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, 16-18 вересня 2020 р., м. Херсон. – Херсон : Книжкове вид-во ФОП Вишемирський В.С., 2020. – С. 55-62.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/851-
dc.description.abstractПроведені дослідження хімічного складу сировини для виробництва винних дистилятів, досліджено хімічний склад спирту-сирцю, отриманого з різних видів сировини. Встановлено оптимальну тривалість перегонки, а також параметри фракціонування спирту-сирцю для виробництва високоякісних винних дистилятів. Проведены исследования химического состава сырья для производства винных дистиллятов, исследован химический состав спирта-сырца, полученного из разных видов сырья. Установлена оптимальная продолжительность перегонки, а также параметры фракционирования спирта-сырца для производства высококачественных винных дистиллятов. Studies of the chemical composition of raw materials for the production of wine distillates, the chemical composition of raw alcohol obtained from different types of raw materials. The optimal duration of distillation, as well as the parameters of fractionation of raw alcohol for the production of high quality wine distillates.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherКнижкове видавництво ФОП Вишемирський В. С.uk_UA
dc.relation.ispartofseriesУДК 663.26;-
dc.subjectвичавки виноградніuk_UA
dc.subjectсусловіuk_UA
dc.subjectдріжджові осадиuk_UA
dc.subjectперегонкаuk_UA
dc.subjectспирт-сирецьuk_UA
dc.subjectфракціонуванняuk_UA
dc.subjectвинні дистилятиuk_UA
dc.subjectвыжимки виноградныеuk_UA
dc.subjectсусловыеuk_UA
dc.subjectдрожжевые осадкиuk_UA
dc.subjectперегонкаuk_UA
dc.subjectспирт-сырецuk_UA
dc.subjectфракционированиеuk_UA
dc.subjectдолжны дистиллятыuk_UA
dc.subjectgrape pomaceuk_UA
dc.subjectwortuk_UA
dc.subjectyeast sedimentsuk_UA
dc.subjectdistillationuk_UA
dc.subjectcrude alcoholuk_UA
dc.subjectfractionationuk_UA
dc.subjectwine distillatesuk_UA
dc.titleДослідження способів підвищення якості винних дистилятів.uk_UA
dc.title.alternativeИсследование способов повышения качества виновных дистиллятов.uk_UA
dc.title.alternativeResearch of ways to improve the quality of wine distillates.uk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Матеріали конференцій



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.