Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/945
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Яник, Я. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-27T10:49:38Z | - |
dc.date.available | 2022-01-27T10:49:38Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Яник, Я. О. Удосконалення системи обслуговування клієнтів на підприємстві в умовах формування його інноваційного середовища (на матеріалах ТОВ «Рейкарц Хотел Менеджмент») : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Я. О. Яник ; наук. керівник доц., к. е. н. Глинська А. Є. – Херсон : ХНТУ, 2021. – 92 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/945 | - |
dc.description.abstract | Робота присвячена дослідженню теоретичних положень та розробці методичних рекомендацій щодо функціонування системи обслуговування клієнтів на підприємстві в умовах формування його інноваційних змін. В роботі увага приділяється сутності дифузної моделі функціонування готельної мережі та можливість її інтеграції у діяльність готельної індустрії за рахунок механізмів першокласного сервісу. Проаналізовано основні показники діяльності готельного підприємства та визначено вплив на рівень конкурентоспроможності фінансового, кадрового та маркетингового розвитку. В третій частині розроблено заходи щодо формування механізму системи обслуговування клієнтів готельного підприємства в його інноваційній формації, визначено економічний ефект прибутку для забезпечення клієнтооборотності з урахуванням екологічної ініціативи. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУ | uk_UA |
dc.subject | готельна мережа | uk_UA |
dc.subject | готельний продукт | uk_UA |
dc.subject | інтеграційні процеси підприємництва | uk_UA |
dc.subject | франчайзинг | uk_UA |
dc.subject | механізм першокласного сервісу | uk_UA |
dc.subject | конфіденційність | uk_UA |
dc.title | Удосконалення системи обслуговування клієнтів на підприємстві в умовах формування його інноваційного середовища (на матеріалах ТОВ «Рейкарц Хотел Менеджмент») | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Спеціальність 073 Менеджмент |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Яник Я.О. Удосконалення системи обслуговування клієнтів на підприємстві в умовах формування його інноваційного середовища.pdf | 156.97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.