Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-30 of 274 (Search time: 0.001 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Проблеми та напрями пристосування українських підприємств до вимог ринку рослинної продукції ЄСПрищепо, В. С.; Прищепо, В. С.; Prischepo, V. S.; Фомішина, В. М.; Фомишина, В. Н.; Fomishina, V. М.
2020Визначення показників якості та методів їх контролю для шампіньйонів консервованихЯловенко, К.О.
2020Визначення показників якості та методів їх контролю для безалкогольних газованих напоївЄщенко, К. О.
2020Визначення показників якості та методів їх контролю для безалкогольних газованих напоївГром, Г.А.
2020Оцінка показників якості варених ковбасних виробівВодяницька, З. М
2018Мета та пріоритети формування стратегії розвитку України в глобалізованому світіФомішина, В.М.; Фомишина, В.Н.; Fomishina, V.М.; Чабанов, Д.В.; Чабанов, Д.В.; Chabanov, D.V.
2020Технологічна експертиза маринованих шампіньйонівКуник, О.М.; Куник, А. Н.; Kunik, A.N.; Сарібєкова, Д. Г.; Яловенко, К.О.
2017Дослідження процесу екстракції природного пігменту хлорофілу і його похіднихСалєба, Л. В.; Салеба, Л. В.; Saleba, L. V.; Сарібєкова, Д. Г.; Кондя, О. С.
2017Дослідження можливості використання плодів йошти у якості джерела антоціанівСалєба, Л. В.; Салеба, Л. В.; Saleba, L. V.; Сарібєкова, Д. Г.; Куник, О. М.
2018Застосування інвертного цукру в технології приготування борошняних кондитерських виробівКуник, О.М.; Куник, А. Н.; Kunik, A.N.; Сарібєкова, Д. Г.