Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
DSpace at KNTU
Search
Search:
All of DSpace
ALMA MATER
Факультет економіки, бізнес-аналітики та підприємництва
Факультет міжнародних економічних відносин, управління і бізнесу
Факультет інженерії та транспорту
Факультет інтегрованих технологій
Факультет інформаційних технологій та дизайну
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 21-30 of 1546 (Search time: 0.001 seconds).
previous
1
2
3
4
5
6
...
155
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2018
Мета та пріоритети формування стратегії розвитку України в глобалізованому світі
Фомішина, В.М.
;
Фомишина, В.Н.
;
Fomishina, V.М.
;
Чабанов, Д.В.
;
Чабанов, Д.В.
;
Chabanov, D.V.
2020
Технологічна експертиза маринованих шампіньйонів
Куник, О.М.
;
Куник, А. Н.
;
Kunik, A.N.
;
Сарібєкова, Д. Г.
;
Яловенко, К.О.
2017
Дослідження процесу екстракції природного пігменту хлорофілу і його похідних
Салєба, Л. В.
;
Салеба, Л. В.
;
Saleba, L. V.
;
Сарібєкова, Д. Г.
;
Кондя, О. С.
2017
Дослідження можливості використання плодів йошти у якості джерела антоціанів
Салєба, Л. В.
;
Салеба, Л. В.
;
Saleba, L. V.
;
Сарібєкова, Д. Г.
;
Куник, О. М.
2018
Застосування інвертного цукру в технології приготування борошняних кондитерських виробів
Куник, О.М.
;
Куник, А. Н.
;
Kunik, A.N.
;
Сарібєкова, Д. Г.
2020
Study of the content of fat-soluble vitamins in the composition of unrefined vegetable oil
Kunik, A.N.
;
Куник О.М.
;
Куник, А. Н.
;
Saribekova, D.G.
;
Chabanova, N.R.
2020
Визначення показників якості та методів їх контролю для рослинних олій з нетрадиційних видів сировини
Чабанова, Н. Р.
2020
Порівняльний категоріальний аналіз теорії цілісності організацій
Савін, С. Ю.
;
Савин, С. Ю.
;
Savin, S. Yu.
2015
Модификация шерстяных волокон электроразрядной нелинейной объемной кавитацией
Сарибекова, Ю. Г.
;
Сарібєкова, Ю. Г.
;
Saribyekova, Yu.G.
2019
Інновації у технології підготовки бавовняного трикотажного полотна
Скалозубова, Н. С.
;
Скалозубова, Н. С.
;
Skalozubova, N. S.
;
Семешко, О. Я.
;
Сарібєкова, Ю. Г.
Discover
Author
21
Durman, O. L.
21
Дурман, Е. Л.
20
Дурман, М. О.
20
Дурман, О. Л.
19
Дурман, Н. А.
19
Мєшкова-Кравченко, Н. В.
18
Durman, М. О.
17
Mieshkova-Kravchenko, N. V.
16
Plyaskina, A. І.
16
Пляскіна, А. І.
.
next >
Subject
80
управління
62
підприємство
51
ефективність
50
management
50
зовнішньоекономічна діяльність
44
аналіз
41
якість
38
foreign economic activity
33
методичні рекомендації
33
стратегія
.
next >
Date issued
1466
2020 - 2025
78
2010 - 2019
2
2006 - 2009