Please use this identifier to cite or link to this item: http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1124
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛиса, Тетяна Сергіївна-
dc.date.accessioned2024-02-27T10:06:21Z-
dc.date.available2024-02-27T10:06:21Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЛиса, Т. С. Дослідження способів і технологій виробництва плодово-ягідних вин і винних напоїв : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Т. С. Лиса ; керівник доц., канд. техн. наук О. І. Мамай. – Хмельницький : ХНТУ, 2023. – 70с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1124-
dc.description.abstractРобота присвячена дослідженню технологічних способів виробництва плодово-ягідних вин з сировини, що вирощена в умовах Херсонської області. Досліджені основні фізико-хімічні показники складу малини, ожини, смородини чорної, вирощуваних у Херсонській області. Аналіз показників обраної сировини дозволив зробити висновок про можливість використання ожини, малини, смородини для створення столових виноматеріалів. Проведені дослідження динаміки бродіння плодово-ягідного сусла і розроблена технологічна схема готування виноматеріалів. Аналіз органолептичних і фізико-хімічних показників виноматеріалів і отриманих з них вин показав високу якість продукції та відповідність діючій нормативній документації. Розглянуті питання організації охорони праці на підприємстві. Встановлені необхідні заходи, що забезпечують безпечність праці в різних цехах виноробних підприємств.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУuk_UA
dc.subjectПлодово-ягідна сировина,uk_UA
dc.subjectмалина,uk_UA
dc.subjectожина,uk_UA
dc.subjectчорна смородина,uk_UA
dc.subjectм’язга,uk_UA
dc.subjectсік,uk_UA
dc.subjectсусло,uk_UA
dc.subjectвиноматеріали,uk_UA
dc.subjectферментні препарати,uk_UA
dc.subjectактивні сухі дріжджі,uk_UA
dc.subjectцукровий сироп,uk_UA
dc.subjectбродіння,uk_UA
dc.subjectкоректування,uk_UA
dc.subjectстолові винаuk_UA
dc.titleДослідження способів і технологій виробництва плодово-ягідних вин і винних напоївuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Спеціальність 181 Технології продуктів бродіння і виноробства



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.