Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1124
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лиса, Тетяна Сергіївна | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-27T10:06:21Z | - |
dc.date.available | 2024-02-27T10:06:21Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Лиса, Т. С. Дослідження способів і технологій виробництва плодово-ягідних вин і винних напоїв : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» / Т. С. Лиса ; керівник доц., канд. техн. наук О. І. Мамай. – Хмельницький : ХНТУ, 2023. – 70с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://eir.kntu.net.ua/jspui/handle/123456789/1124 | - |
dc.description.abstract | Робота присвячена дослідженню технологічних способів виробництва плодово-ягідних вин з сировини, що вирощена в умовах Херсонської області. Досліджені основні фізико-хімічні показники складу малини, ожини, смородини чорної, вирощуваних у Херсонській області. Аналіз показників обраної сировини дозволив зробити висновок про можливість використання ожини, малини, смородини для створення столових виноматеріалів. Проведені дослідження динаміки бродіння плодово-ягідного сусла і розроблена технологічна схема готування виноматеріалів. Аналіз органолептичних і фізико-хімічних показників виноматеріалів і отриманих з них вин показав високу якість продукції та відповідність діючій нормативній документації. Розглянуті питання організації охорони праці на підприємстві. Встановлені необхідні заходи, що забезпечують безпечність праці в різних цехах виноробних підприємств. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУ | uk_UA |
dc.subject | Плодово-ягідна сировина, | uk_UA |
dc.subject | малина, | uk_UA |
dc.subject | ожина, | uk_UA |
dc.subject | чорна смородина, | uk_UA |
dc.subject | м’язга, | uk_UA |
dc.subject | сік, | uk_UA |
dc.subject | сусло, | uk_UA |
dc.subject | виноматеріали, | uk_UA |
dc.subject | ферментні препарати, | uk_UA |
dc.subject | активні сухі дріжджі, | uk_UA |
dc.subject | цукровий сироп, | uk_UA |
dc.subject | бродіння, | uk_UA |
dc.subject | коректування, | uk_UA |
dc.subject | столові вина | uk_UA |
dc.title | Дослідження способів і технологій виробництва плодово-ягідних вин і винних напоїв | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Спеціальність 181 Технології продуктів бродіння і виноробства |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Лиса Т. С. Дослідження способів і технологій виробництва плодово-ягідних вин і винних напоїв.pdf | 486.42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.