Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
DSpace at KNTU
Факультет інтегрованих технологій
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (МАГІСТР)
Спеціальність 181 Технології продуктів бродіння і виноробства
Collection home page
Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 5 of 5
Issue Date
Title
Author(s)
2023
Удосконалення технології білих столових вин шляхом інтенсифікації процесу спиртового бродіння
Цибенко, Марія Олегівна
2023
Дослідження впливу технологічних прийомів на якість білих столових вин
Пугачова, Вікторія Владиславівна
2023
Дослідження способів і технологій виробництва плодово-ягідних вин і винних напоїв
Лиса, Тетяна Сергіївна
2023
Удосконалення технології кріплених десертних вин типу кагор
Дробна, Марина Іванівна
2023
Удосконалення технології виробництва ігристих вин
Горбань, Анна Володимирівна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 5 of 5
Discover
Author
1
Горбань, Анна Володимирівна
1
Дробна, Марина Іванівна
1
Лиса, Тетяна Сергіївна
1
Пугачова, Вікторія Владиславівна
1
Цибенко, Марія Олегівна
Subject
4
виноматеріали,
3
активні сухі дріжджі,
3
бентоніт,
3
білі столові вина
3
спиртове бродіння,
3
сусло,
2
Виноград,
2
м’язга,
2
ферментні препарати,
2
інтенсифікація,
.
next >
Date issued
5
2023
Has File(s)
5
true